Cambridge Pripremni Centar The Globe organizuje besplatno testiranje engleskog jezika

8 okt

Svi zainteresovani kandidati mogu uraditi besplatan test iz engleskog jezika po Cambridge English sistemu.

Cambridge Pripremni Centar The Globe organizuje besplatno testiranje za sve one koji žele da znaju koliko dobro znaju engleski, i/ili žele da se priključe našim kursevima koji počinju 22.10.2018.
Osnovni Kurs- A2 KEY Cambridge English Ponedjeljak i Srijeda od 20:00 do 21:30​​
Srednji Kurs- B2 FCE Cambridge English Utorak i Četvrtak od 20:00 do 21:30

Svi kandidati mogu doći na testiranje 10.10.2016 u 20:15 u naš centar u ulici Esada Pašalića 7. Prijavite se putem chata, emailom (ime, prezime, broj telefona, godina rođenja, očekivani nivo) ili putem smsa.
Key English Test ili Cambridge English: Key je početni nivo Cambridge ispita iz engleskog jezika, nivo A2. Od kandidata se očekuje da se snalazi u svakodnevnim situacijama u govornom i pisanom jeziku, na elementarnom nivou. Pripremat ćemo se četiri mjeseca, dva puta sedmično, po 90 minuta.

FCE- First Certificate je najčešće polagan ispit među svim Cambridge English ispitima. FCE je ispit za viši srednji nivo znanja i podrazumeva znanje svih jezičkih veština.FCE je široko priznat u privredi i industriji, na primer za poslove koji uključuju rad sa javnošću ili kancelarijski posao u bankama, avioindustriji, keteringu i tako dalje, a takođe i na pojedinim univerzitetima, visokim školama i drugim institucijama. Pripremat ćemo se četiri mjeseca, dva puta sedmično, po 90 minuta.

CAE- ADVANCED- Ovaj ispit zahtjeva visok nivo jezičkih kompetencija na engleskom jeziku za polaznike koji dostižu nivo znanja engleskog jezika za većinu zahtjevnih situacija, uključujući posao i studiranje. CAE priznaju gotovo svi svjetski univerziteti kao dokaz da kandidati posejduju odgovarajuće jezičke veštine za programe koji se održavaju i ocjenjuju na engleskom jeziku. Pripremat ćemo se četiri mjeseca, dva puta sedmično, po 90 minuta.

Certifikat neograničeno važi, tj. ne morate ga obnavljati. Veliki broj poslodavaca, univerziteta i vladinih organizacija priznaje naš certifikat kao dokaz o poznavanju jezika.

FB event.

 

 

(Visited 219 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments