„Business CRAFTer“ konferencija „Stari zanati na novi način kao recept za uspješan biznis“

16 jun
Rok prijave 22.06.2016

„Business CRAFTer“, neformalna grupa mladih koja realizuje aktivnosti u sklopu „Akcionog mjeseca“ preduzetničke/poduzetničke akademije „Business STARTer“, Vas poziva da uzmete učešće na konferenciji pod nazivom „Stari zanati na novi način kao recept za uspješan biznis“, a koja se održava u četvrtak 23.06.2016. na Ekonomskom fakultetu u Banja Luci sa početkom od 16:00 časova.

Konferencija će obuhvatati predavanja na temu potreba tržišta za zanatima, marketinga i promocije za male biznise zasnovane na zanatskim aktivnostima, te pravnim aspektima poslovanja takvih biznisa. U sklopu konferencije će biti održan i panel sa uspješnim lokalnim preduzetnicima čiji biznisi se zasnivaju na zanatima.

Cilj konferencije je podijeliti korisne informacije o tome kako transformisati zanate u funkcionalne biznise koji zadovoljavaju zahtjeve tržišta, te predstaviti pozitivne primjere ovakvih biznisa iz Banja Luke studenatima, srednjoškolacima i drugim osobama zainteresovanim za preduzetništvo.

Da biste rezervisali svoje mjesto potrebno je da se registrujete do 22.06. putem OVOG LINKA.

Broj mjesta je ograničen.

* Ovaj događaj realizuju učesnici „Business STARTer“ preduzetničke/poduzetničke akademije koju implementira Fondacija za društveno-ekonomski razvoj 787. Fondacija 787 je neprofitna organizacija čiji je rad usmjeren na ekonomsko osnaživanje žena i mladih kroz poticanje poduzetništva, te podržavanje njihovog profesionalnog rasta i razvoja.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin