Budi dio Volonterskog tima 10. Međunarodnog festivala umjetnosti mladih Kaleidoskop

6 jun
Rok prijave 15.06.2018

Deseti, jubilarni, Međunarodni festival umjetnosti mladih Kaleidoskop održaće se u Tuzli, od 17. do 22. jula 2018. godine.

Ove godine očekuje te program bogat različitim aktivnostima koje će okupiti lokalne i međunarodne umjetnike i umjetnice u namjeri da prezentuju svoj rad i doprinesu razvoju kulture. Zato je Kaleidoskop timu potrebna pomoć Volonterskog tima!

Da bi postao/la volonter/volonterka ovogodišnjeg Kaleidoskopa treba da imaš od 18 do 30 godina, i na e-mail [email protected] pošalješ slijedeće podatke:

Lični podaci:
a) Ime i prezime

b) Datum rođenja

c) Trenutno mjesto prebivališta

d) Broj telefona

Odgovor na pitanja:
a) Šta te motivira da se prijaviš na poziv za volontiranje na Kaleidoskopu?

b) Govoriš li strani/e jezik/e i koji/e?

b) Imaš li trenutna/prethodnih iskustava u volontiranju i na kojim aktivnostima? (naznači i ukoliko si volontirao/la na nekom od prošlogodišnjih Kaleidoskop festivala)

c) Baviš li se umjetnošću i kojom ili (ukoliko ne) koji te vid umjetnosti zanima?

d) Na kojim aktivnostima festivala Kaleidoskop bi volontirao/la?

Volonterski tim angažovan je i na promotivnim aktivnostima i pored obaveznog prisustva na festivalu, volonterke i volonteri trebaju biti dostupni/e u predfestivalskim danima.

Organizator nije u mogućnosti pokriti troškove smještaja i prijevoza za moguće volonterke i volontere koje/i nisu iz Tuzle.

Poziv za prijavu za volontiranje otvoren je do 15. juna 2018. godine (23:59), nakon čega ćeš biti obavješten/a o tvom angažmanu. Broj angažmana je ograničen u skladu sa potrebama Festivala. Sva dodatna pitanja možete uputiti na email: [email protected], uz prijavu za volontiranje.

Volontiranje na Kaleidoskopu ti omogućava sticanje novih vještina i organizacionih sposobnosti, saradnju sa umjetnicima i umjetnicama, ali i odličnu zabavu i druženja kojih ćeš se uvijek rado sjećati.

Pridruži se ovogodišnjoj avanturi i budi dio 10. Volonterskog tima Kaleidoskopa!

Više informacija o festivalu možeš naći OVDJE.

(Visited 246 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments