Budi dio prvog Inspire & Innovate Hackathona i osvoji odlične nagrade

16 feb
Rok prijave 27.02.2017

Na SPARK forumu, koji će se održati 17.2., imate priliku upoznati odlične ljude i saznati informacije o IT industriji. Nakon toga SPARK organizira natjecanje s vrijednim nagradama gdje možete pokazati svoje znanje i vještine.
hackathon-inspire-innovate-spark-mostar
Riječ je o Inspire & Innovate Hackathonu – događaju gdje ćete raditi na razvoju određenog problema (npr. mobilna, web ili desktop aplikacija) puna 24 sata, zajedno sa svojim timom (možete prijaviti svoj ili vas mi možemo uključiti u postojeći tim). Odaberite jedno od sljedećih tematskih područja:
1. Zdravlje, fitness i internet stvari, kao što su pametni nosivi uređaji; poboljšanje zdravstva pomoću IoTa, softver za praćenje vježbanja, i slično.
2. Proširena stvarnost, kao što su proširena stvarnost u učionicama, prodaji, prometu, zabavnim aktivnostima i slično.
3. Moda i internet stvari, kao što su pametna rješenja integrirana u modu, poboljšanje prodaje odjeće pomoću IoTa, poboljšanje dizajna koristeći pametna rješenja, i slično.
4. Pametna kućanstva, kao što su pametna zvona, pametna brojila, Internet of everything u vašem domu ili uredu, i slično.

Sudionici će dobiti svu potrebnu opremu. Imat ćete 24 sata za razvoj prototipa svoje ideje, a zatim ćete ju predstaviti SPARKu. Najbolji tim će osvojiti brojne nagrade, poput novčane nagrade, ulaska u SPARK startup program, preporuku za zaposlenje u SPARKu i ostalim IT tvrtkama, implementaciju ideje i lansiranje na globalno tržište.
Vrijedi pokušati, zar ne? Inspire & Innovate Hackathon će se održati 3.3.2017. u SPARKu. Prijavite svoju ideju i/ili svoj tim na SPARKovoj web stranici – rok za prijavu je 27.2.2017. u 15 sati. Inspire & Innovate Hackathon je podržan od strane Vlade Švicarske kroz projekt MarketMakers.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments