Budi dio Microsoft Office Specialist World Championship!

20 mar

Sa obzirom na rastući značaj IT znanja neophodnog u svim segmentima života, želimo učenicima i studentima u Bosni i Hercegovini predstaviti jedinstvenu priliku certificiranja od strane Microsoft-a i Certiport-a.

post_hocuba_2

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovaneda učestvuju na Microsoft Office Specialist World Championship, globalnom takmičenju koje testira znanje iz Microsoft Office 2010 paketa (Word, Excel i PowerPoint).

Najbolji učenici i studenti (s najboljim rezultatom i najbržim vremenom polaganja ispita) su pozvani da predstavljaju svoju državu na Svjetskom prvenstvu (Orlando, USA) gdje se takmiče u kategorijama za koje su vršili testiranje (Microsoft Office 2010). Testiranje se vrši jednom mjesečno, sve do juna, kada će biti odlučeno ko ide na Svjetsko prvenstvo.

Testiranje se održava u okviru EFSA edukacionog centra, u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Sarajevu.

Osiguraj svoje mjesto na testiranju, prijavi se nahttp://eepurl.com/bULcXj

Polaganje se vrši na engleskom jeziku i traje 50 minuta.

Promotivna cijena polaganja testa je 50 KM.

Uspješno položeni test omogućava učeniku, pored sticanja priznatog Microsoft certifikata, i priliku da učestvuje na Microsoft Office Specialist World Championshipu gdje može osvojiti vrijedne nagrade.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem mail-a, porukom na Facebook stranici ili putem Twittera:

(Visited 401 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Admin