British Council: Otvoren poziv za obuku za mlade poduzetnike u kreativnim industrijama!

17 dec
Rok prijave 31.12.2015

Obuka za mlade poduzetnike u kreativnim industrijama održat će se od 18. do 23. siječnja 2016. godine u Skoplju, Makedonija. Obuka je fokusirana na razvoj sposobnosti za pokretanje vlastitog biznisa i promocije na društvenim mrežama, a obuku će voditi NESTA certificirani instruktori iz Velike Britanije. Prijaviti se mogu mladi poduzetnici od 21 do 30 godina starosti iz Bosne i Hercegovine, Kosova, Makedonije, Crne Gore i Srbije. Rok za prijave je 31. prosinca. Nakon obuke, sudionici će se moći prijaviti na „Izazov za mlade poduzetnike“ gdje će imati priliku osvojiti novčane nagrade i studijsko putovanje u London.

Obuka je namijenjena mladim poduzetnicima u oblasti kreativnih industrija koji planiraju ili su tek pokrenuli posao, te koji dobro vladaju engleskim jezikom. Prva

četiri dana bit će fokusirana na kreativni poduzetnički alat NESTA, koji će uključivati razvoj poslovnog modela i razvoj odnosa s potrošačima. Posljednja dva dana bit će posvećena digitalnoj promociji i dnevnim radionicama o „Elevator Pitch“ prezentaciji ideja.

Radionica je dio regionalnog projekta „Poticanje poduzetništva mladih na zapadnom Balkanu“ koji implementira British Council uz podršku Ureda za vanjske poslove i poslove Commonwealtha Velike Britanije. Cilj projekta je pružanje potpore mladim ljudima regije da pokrenu posao, unaprjeđivanje njihovih poslovnih vještina kroz radionice i stručnu pomoć iz Velike Britanije, te poticanje regionalnih vlasti u razvoju politika koje bi olakšale poduzetništvo u regiji.

Prijavite se na  westernbalkanstartups.com/applications.

Više informacija na  www.britishcouncil.ba i  https://westernbalkanstartups.com.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin