British Council: Besplatan online kurs engleskog jezika

24 apr

Ovaj online kurs koji traje šest sedmica se preporučuje svima onima koji razmišljaju o polaganju IELTS ispita ali će savjeti dati na ovome kursu biti korisni i za sve ostale koji uče engleski jezik.

Kurs je fokusiran na IELTS ispit (Internation English Language Testing System/ Međunarodni sistem za provjeru znanja engleskog jezika). IELTS je najpopularniji ispit iz engleskog jezika za visoko obrazovanje i migracione svrhe. IELTS je priznaje preko devet hiljada organizacija širom svijeta uključujući univerzitete, poslodavce, imigracione vlasti i stručna tijela. Preko 2.2 miliona ljudi u svijetu je polagalo IELTS test prošle godine.

Ovaj kurs vas vodi kroz svaku fazu IELTS ispita – čitanje, pisanje, pričanje i slušanje. Naš iskusni video predavač zajedno sa svojim timom daje savjete za svaku ovu fazu. Od vas će se tražiti da podijelite vaša iskustva, savjete i mišljenja sa ostalim učesnicima.

Na kraju kursa ćete:

  • biti upoznati sa svim dijelovima IELTS ispita
    imati korisne savjete koji će vam pomoći da ispunite vaše ciljeve za IELTS ispit
    razumjeti kako se IELTS ispit ocjenjuje
    imati priliku da drugi učesnici ocijene vaš usmeni i pismeni engleski

British Council ima preko 80 godina iskustva u podučavanju i testiranju engleskog jezika i nudi IELTS ispite u više od stotinu zemalja. Ovaj kurs je sveobuhvatan ali u isto vrijeme i vrlo fleksibilan. Za kurs su potrebna do dva sata sedmično tako da možete vježbati onda kada vama odgovara.

Za kurs se možete prijaviti ovdje.

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin