Branded Sarajevo nudi posao

8 jun
Rok prijave 11.06.2018

Branded Sarajevo je marketinška agencija u Sarajevu. Intervju sa članovima tima sa stranice.
”Mi smo više od tek jedne marketinške agencije u nizu. Branded Sarajevo je Seal of Creativity (Pečat kreativnosti), a naš tim živi ovaj slogan. Za agencijski posao mnogi kažu da je težak, pa značajnom broju marketara posao u agenciji dođe kao škola koju prođu dok ne pronađu mirniji, manje izazovan posao. Brandedov tim živi kreativnost. Rokovi nas ne guše, već nam predstavljaju izazov, želje klijenata za nas nisu nerazumne, već inspiracija da uradimo nešto uistinu posebno. Učiniti nemoguće mogućim, prosječno nadprosječnim, a nešto skromno vrhunskim, to je ono čemu težimo i što se trudimo svaki dan raditi. Ili, bolje rečeno, stvarati. A stvaranje i nije rad, zar ne? To je sreća, potpuno ispunjenje ljudskog bića.”

Voliš se usredotočiti na samo jedan zadatak? Od administrativnih poslova ti se diže kosa na glavi? Organizovanje događaja najradije prepuštaš drugima? Ažuriranje tabela, baza podataka i inventara sa statističkim informacijama te analiza prikupljenih podataka i kreiranje dnevnih i sedmičnih izvještaja zvuči ti toliko komplikovano da ne znaš ni što si upravo pročitao? Povremene odlaske na terene izbjegavaš u širokom luku?

OK, sad je dosta. Ne čitaj dalje, jer ovaj oglas nije za tebe.

Traži se sve suprotno od navedenog.
Prijavi se ako si super organizovan i plivaš kao riba u vodi dok koordiniraš ljude različitih profila diljem države te pritom uživaš u tabelama i beskonačnoj statistici. Poželjno je i da si kreativno lud. Ali samo malo. Ipak moraš voljeti tabele. I biti fleksibilan, karakterom i vremenski te lociran u Sarajevu.

Prijaviti se možeš do 11.6. na [email protected] ili [email protected]

(Visited 839 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Hocu.ba praksa