Brač Film Festival traži volontere/ke

28 mar
Rok prijave 30.03.2017

Treći po redu Brač Film Festival koji će se održati od 10. do 12. kolovoza 2017 u Supetru na otoku Braču traži mlade, nasmijane i energetične ljude željne novih iskustava i rada sa uigranim festivalskim timom – odnosno – traži upravo tebe!Od 10. do 12. kolovoza naš mali “škoj” preko puta Splita postaje središte filmske umjetnosti, a u tome nam je svojim radom i pozitivnom energijom u dosadašnjim godinama pomoglo preko 50 volontera iz cijele regije!

OPĆE INFORMACIJE
Svi volonteri BFF-a imaju pravo na ulaz na sve filmske projekcije, zabave i druga festivalska događanja, besplatan doručak i ručak, osiguran smještaj u kampu, BFF majicu i akreditaciju te besplatne i neprocjenjive uspomene, iskustva i nova prijateljstva.

Volonteri su nam potrebni za period od 7. do 14. kolovoza 2017. Jedino što trebaš ponijeti jest svoj šator i osigurati si prijevoz do Supetra – a sve ostalo je na nama.

VIDEO PRIJAVE
I ove godine ponavljamo odličnu prošlogodišnju praksu te prednost dajemo video-prijavama. Uzmi mobitel ili kameru u ruke te snimi video prijavu na temu “Zašto želim volontirati na Brač Film Festivalu?”.

Budi kreativan! Jedini uvjet je da u video prijavi budeš ti, a sve ostalo je na tebi! Nemoj se ograničavati i pusti mašti na volju. Najbolje i najkreativnije prijave ćemo – pogađaš – objaviti na našim društvenim mrežama zajedno s popisom ovogodišnjih volontera.

Kao inspiracija mogu ti poslužiti video prijave naših prošlogodišnjih volontera Rastislava i Nastasije iz Beograda ili Karla iz Splita . No, nema kopiranja! Pusti mašti na volju!

PRIJAVE – ROK DO 30. OŽUJKA 2017.
Prijave traju do 30. ožujka 2017. Ako imaš još kakvih pitanja ili nejasnoća, slobodno nam se obrati na [email protected].

Vidimo se na 3. Brač Film Festivalu!

Više informacija i prijavnicu možete pronaći ovdje.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin