Boot kamp za mlade lidere/ice III – Fotografija, liderstvo, komunikacija i pomirenje

4 nov
Rok prijave 15.11.2017

Helsinški parlament građana Banja Luka, organizuje treći po redu “Boot kamp III za mlade lidere/ice“ koji će se održati od 28. novembra do 03. decembra 2017. godine u etno selu „Kotromanićevo“, blizu Doboja. Kamp će obuhvatiti radionice na temu liderstva, komuniciranja, pomirenja, stereotipa i predrasuda. U sklopu projekta predviđene su i radionice fotografije, a nakon kampa planirana je i izložba fotografija na temu održivog mirakoja će biti održana u sredinama iz koji dolaze učesnici kampa. Traže se učesnici/ce godišta od 16-19 godina iz lokalnih zajednica: Doboj, Doboj Istok, Doboj Jug, Maglaj, Usora, Modriča, Gradačac, Šamac, Domaljevac, Odžak.

Troškove kampa u potpunosti snosi organizator (prevoz do kampa, smještaj u kampu i hrana za vrijeme trajanja kampa).

Rok za slanje prijava učesnika/ca je 15. novembar 2017. godine. Prijave slati na [email protected].

Prijava treba da sadrži: ime i prezime, br. telefona, email adresu, datum rođenja i mjesto prebivališta. Za maloljetna lica potrebno je dostaviti i saglasnost roditelja o učešću u kampu!

Poziv na kamp uz formular za saglasnost roditelja je dostupan na: Pozivnica

Helsinški parlament građana Banja Luka, uz podršku Američke ambasade u BiH, realizuje projekat “Foto glasovi za mir” (Photo voices for peace) koji je namijenjen mladim ljudima iz osam (8) opština koje se nalaze uz same teritorijalne granice zemlje: Doboj/ Maglaj, Usora/Doboj Jug, Modriča/Gradačac i Šamac/Domaljevac/Odžak.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin