“Better Together”: Poziv na radionicu o suočavanju s prošlošću i izgradnji mir za mlade

15 feb
Rok prijave 22.02.2019

Opis projekta: “Better Together” je projekat koji razrađuje temu identiteta, kulture sjećanja (suočavanja s prošlošću) i izgradnje mira, a u projektu učestvuju mladi ljudi iz Bihaća i Bijeljine. Trening radionice u sklopu ovog projekta biti će realizirane u Bihaću, Hotelu „Park“, u periodu od 08., 09. i 10.03.2019. godine. U sklopu projekta biti će organizirane indoor i outdoor radionice, obilazak kulturno-historijskih insitucija u gradu Bihaću, gledanje filmova usko vezanih sa temom kulture sjećanja i sl.

Prijave za projekat traju od 10.02.2019. godine (nedjelja) do 22.02.2019. godine (petak) u 12:00 sati, a prijaviti se mogu mladi iz Bihaća koji imaju od 15 do 30 godina. U toku treninga za domaćine u Bihaću biti će osigurana ručak i večera te svi potrebni materijali za rad.

Prijaviti se možete na linku.

Projekat sprovode Centar za održivi razvoj “COR” – Bihać i Senat mladih OMOTE – Bijeljina uz financijsku podršku Udruženja za psiho-socijalnu podršku i bolju budućnost “Progres” iz Sarajeva te podršku Gradske uprave Bihaća.

(Visited 202 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments