Besplatna trodnevna radionica: Soft Skills Academy Sarajevo

8 jan
Rok prijave 19.02.2019

Soft Skills Academy Sarajevo je besplatna trodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina za studente svih fakulteta u Sarajevu, koja podstiče studente na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru, ali i za izazove modernog života, koje tradicionalan način studiranja ne može obezbijediti. Ovogodišnji SSA se održava u periodu od 8. do 10. marta 2019. godine.

Treninge će držati certificirani soft skills treneri. Po završetku radionice učesnici dobijaju certifikat i CV dodatak potpisan od strane Organizacionog odbora i odgovornih trenera, koji će moći priložiti uz CV prilikom zapošljavanja.

Usavršavanjem ovih vještina, neophodnih za uspješno i efikasno bavljenje različitim poslovima, učesnici koji budu prisustvovali radionici će steći prednost nad konkurencijom i zasigurno obezbijediti sebi kvalitetan posao. Osim toga, steći će vještine koje ne posjeduju, ali i razviti one koje su im nedovoljno razvijene, što će pozitivno utjecati na njihovu samosvjesnost i samopouzdanje.

Radionica će biti održana u periodu 8 – 10. mart 2019. godine.

Prijave traju do: 19.02.2019.

Više o Soft Skills Academy saznajte na sljedećem linku.

(Visited 762 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Hocu.ba praksa