Besplatna šestodnevna obuka za mlade poduzetnike

24 nov
Rok prijave 25.11.2015

Podsticanje poduzetništva kod mladih na Zapadnom Balkanu je regionalni projekat koji sprovode kancelarije British Council-a na području Zapadnog Balkana (Crna Gora, Srbija, Bosna i Hercegovina, Kosovo i Makedonija), a u saradnji sa resornim  ministarstvima zaduženim za područje obrazovanja i institucijama koje su angažovane na polju podsticanja poduzetničkih vještina mladih. Cilj projekta je promovisanje poduzetništva kod mladih, razvoj poduzetničkih vještina u cilju poboljšanja poslovanja i unapređenje digitalnih vještina. Kroz institucionalnu podršku predložiće se mjere koje podstiču razvoj poduzetništva, koristeći iskustva Velike Britanije.

Ukoliko si zainteresovan da nam se pridružiš na ovom projektu i razmjenjuješ znanja i iskustva sa svojim vršnjacima iz regiona, a pritom:

–   imaš od 21 do 30 godina,
–  imaš kreativne poduzetničke  ideje,
–  namjeravaš da započneš ili si nedavno započeo svoj biznis,
–  u stanju si efektivno komunicirati na engleskom jeziku,

pozivamo te da se prijaviš za besplatnu šestodnevnu obuku za mlade poduzetnike koja će se održati od 7. do 12. decembra 2015. godine u Skoplju, kao i mogućnost da učestvuješ na takmičenju sa biznis idejom i pobijediš.

Da bi ste se prijavili potrebno je da pošaljete prijavni formular na email [email protected] do kraja dana 25. novembra 2015. godine:

Samo odabrani kandidati će dobiti priliku da pohađaju obuku i takmiče se za nagradu.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin