Besplatna radionica u Sarajevu: Uvod u NLP!

20 nov

Ako ste osoba koja teži razvoju na ličnom i profesionalnom planu, boljoj komunikaciji sa prijateljima ili suradnicima te promjeni neželjenih navika i ostvarenju velikih ciljeva, onda je naša radionica pravo mjesto za vas. Peđa Jovanović, mentor, trener i kouč sa bogatim međunarodnim iskustvom, vas čeka da zajedno započnete svoje NLP putovanje!

U četvrtak, 23.11. hotel “Sarajevo” u Sarajevu, u 18 časova, održaće se promotivna NLP radionica „Uvod u NLP” sa Peđom Jovanovićem.

Cilj radionice je da se upoznate sa neurolingvističkim programiranjem, modelom koji koriste mnoge uspješne i poznate ličnosti širom svijeta. Bez obzira na profesiju, životno i poslovno iskustvo, NLP vam nudi set vještina i tehnika koje će vam pomoći da unaprijedite svoje sposobnosti u onom segmentu života koji je vama važan.

Na NLP radionici ćete imati priliku da se upoznate sa sadržajem i metodologijom naših međunarodno akreditovanih NLP treninga, kao i da osjetite njihovu atmosferu kroz učešće u praktičnim, interaktivnim vježbama. Naš cilj je da na radionici dobijete bar nekoliko praktičnih alata koje ćete moći da primjenite odmah po njenom završetku.

Na radionici „Uvod u NLP” ćemo se baviti temama:

NLP alati
Na koji način mogu primjeniti NLP tehnike za poboljšanje rezultata i efikasnosti u svom poslu?

NLP i ideje
Kako pomoću NLP-a mogu efikasnije predstaviti svoje ideje?

Dobijanje saglasnosti
Kako mogu dobiti saglasnost suradnika ili podršku nadređenih za poslovni projekat?

Oblasti primjene NLP-a
U kojim oblastima života i posla mogu imati najviše koristi od NLP tehnika?

Primjena NLP tehnika
U kojoj mjeri i na koji način ću moći da primjenim NLP tehnike na svoju životnu situaciju?

Izbor pravog treninga
Kako da napravim pravi izbor između različitih NLP treninga?

O treneru
Peđa je profesionalni sertifikovani kouč (PCC) akreditovan od strane ICF-a (International Coach Federation), član trenerskog tima Eriksonovog Koledža, NLP Master trener (sa pravom da sertifikuje u ime Međunarodne NLP asocijacije IA-NLP iz Švajcarske i Međunarodne asocijacije NLP instituta IN-NLP iz Berlina) i Master kouč (sa pravom da sertifikuje u ime Međunarodne asocijacije koučing instituta – ICI).

Više informacija o Peđi možete pronaći na: www.pedjajovanovic.com

Više informacija i rezervaciju mjesta možete pronaći ovdje.

(Visited 19 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments