Besplatna radionica u Sarajevu: Using Leadership Strategies Like a Pro

29 maj
Rok prijave 01.06.2018

Treninzi i radionice iz oblasti liderstva danas su nezaobilazni zbog konstantnih izazova s kojima se zaposleni susreću na radnom mjestu i zahtijeva da s njima uspješno izađu na kraj kako bi njihova kompanija bila konkurentnija na tržištu. Zašto baš liderske vještine? Liderstvo je nešto što se konstantno razvija tokom vremena, kroz neprestanu zainteresovanost lidera za usavršavanjem, učenjem, čitanjem i mentorskom podrškom. Dobar lider je najvažniji preduslov za posvećen i produktivan tim. Zapravo, lideri treba da kreiraju radno okruženje u kojem će zaposleni moći ostvariti maksimum svojih potencijala. Lider zna da je cijeli tim zadužen za uspjeh. Dobar lider se ne rađa, dobar lider se postaje!

U istraživanjima se dosljedno može pronaći da je nedostatak liderskih vještna direktno povezan sa padom produktivnosti, posvećenosti, motivisanosti zaposlenih i, na koncu, napuštanjem kompanije.

Prepoznajući važnost liderskih vještina, kreirali smo interaktivnu radionicu u kojoj ćete imati priliku da procijente da li se dobar lider rađa ili postaje, te da usvojite ili unaprijedite neke od liderskih vještina.

Na radionici ćete imati priliku da naučite:

  • Kako dobar lider može da motiviše zaposlene kroz materijalne i nematerijalne benefite?
  • Kako dobar lider upravlja svojim emocijama?
  • Kako dobar lider upravlja stresom?

Broj mjesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete radionici, prijavite sei iskoristite jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savjete i unaprijedite svoja znanja i vještine. Za lično prisustvovanje radionici možete se prijaviti do petka, 1. juna, do 11 sati. Prijavite se klikom na ovaj link.

Radionica će biti održana 2. juna u prostorijama kompanije LINK group (Zmaja od Bosne 16, Kubus D Sarajevo, Bosna i Hercegovina), s početkom u 11 sati​. Više informacija ovde.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments