Besplatna radionica u Sarajevu: “Branding yourself!”

24 mar

Pokaži da si upravo ti pravi izbor poslodavca!

„Branding yourself“ je treća po redu u seriji radionica koja se organizuje kao najava za centralni edukativni događaj za mlade CEO konferencija 2019. koja se ove godine održava pod sloganom „The Power of Choice”. Prilikom zapošljavanja, mladi u Bosni i Hercegovini se susreću sa problemom adekvatnog predstavljanja svojih komptetencija poslodavcu. Upravo taj problem motivirao je naše sponzore i nas da organizujemo radionicu koja će zasigurno biti od pomoći za buduće poslovne uspjehe mladih i sticanje prvog radnog iskustva. CV predstavlja opis naše poslovne ličnosti i stoga je veoma važno kako je napisan i prezentovan, a prvi razgovor za posao je jedan od najvažnijih dana u životu svake mlade osobe.

Radionice u okviru CEO konferencija 2019. godine pod sloganom „The Power of Choice“ organizovane su zajedno sa cijenjenim partnerima projekta Sberbank BHSol Azur – Buena VistaInstitut za razvoj mladih KULTCoca-Cola HBC B-HPosao.baNELT GrupaAutoŠkola LifeLineBH Telecom i Vlada Kantona Sarajevo.

Ova radionica će vam na konkretan način pokazati kako ispravno napisati poslovnu biografiju i pomoći da upravo vaš CV bude kvalitetniji u odnosu na druge, ali i kako se uspješno pripremiti za prvi razgovor za posao.

Moć izbora je u vašim rukama, pokrenite se! Prijave možete izvršiti ovdje.

(Visited 373 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Meris Bećović