Besplatna obuka za poslovnu sekretarku – upis u toku!

6 nov

Postanite poslovna sekretarka koja će imati kompetencije za pronalazak zaposlenja i rad u dinamičnom i izazovnom poslovnom okruženju.

Udruženje Centar za edukaciju i istraživanje „Nahla“ Sarajevo, uz podršku Općine Novi Grad Sarajevo, raspisuje:

K O N K U R S
za upis polaznica na besplatnu četveromjesečnu obuku za poslovnu sekretarku

Obuka za poslovnu sekretarku obuhvata 170 sati teoretske i praktične nastave u sljedećim područjima:
• Administrativni poslovi
• Osnove računovodstva
• Poslovni engleski jezik
• Osnovi informatike: Word, Excel i PowerPoint
• Poslovna i lična efikasnost
• Aktivno traženje posla

Nahlina poslovna zajednica pružit će mentorsku podršku polaznicama za povezivanje s potencijalnim poslodavcima, odnosno za pokretanje vlastitog biznisa. Dodatno, polaznice će imati priliku da kroz seminar o tehnikama razvoja vlastitih potencijala identificiraju i unaprijede svoje potencijale u cilju pripreme za tržište rada.

Nastavu će držati iskusni predavači/ce, stručnjaci/kinje iz oblasti poslovnih vještina i informacijskih tehnologija. Po završetku obuke polaznice će dobiti certifikat kojim se potvrđuju stečene kompetencije, te prema ostvarenim rezultatima naše preporuke za angažman.

Obuka će se realizirati od decembra 2015. do aprila 2016. godine u prostorijama CEI „Nahla“, u ulici Džemala Bijedića 122 u Sarajevu. Nastava će se održavati tri puta sedmično (utorak, četvrtak i subota) u poslijepodnevnim satima. Polaznice su oslobođene plaćanja kotizacije za učešće na obuci.

Uvjeti:
• Nezaposlenost
• Starosna dob od 20 do 40 godina
• Minimalno SSS – IV stepen
• Poznavanje engleskog jezika, nivo B1
Posebna pažnja pri razmatranju prijava bit će posvećena dugotrajno nezaposlenim, osobama s prebivalištem na području Općine Novi Grad, osobama koje su završile formalno obrazovanje s kojim im je otežan pronalazak zaposlenja, samohranim majkama, ženama s većim brojem djece, ženama žrtvama rata, ženama žrtvama nasilja u porodici, suprugama invalida i demobiliziranih boraca.

Prijave dostaviti isključivo putem ONLINE FORMULARA najkasnije do 12 sati u nedjelju, 15.11.2015. godine. Sve polaznice koje uđu u uži izbor bit će pozvane na testiranje iz engleskog jezika, a najuspješnije i na intervju.

Broj mjesta je ograničen! Za sva pitanja i dodatna pojašnjenja obratite se na e-mail: [email protected]. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin