ASuBiH Sarajevo: Besplatna instruktivna nastava iz matematike

25 maj

Lokalni tim Sarajevo Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) planira realizovati projekat “Besplatna instruktivna nastava” i to iz predmeta matematika. Na ovaj način želimo pomoći svim učenicima srednjih škola Kantona Sarajevo koji imaju nedovoljnu ocjenu ili žele popraviti prosjek svojih ocjena.

Instrukcije se ove godine održavaju u prostorijama Vijeća mladih Općine Stari Grad, u subotu 26.05. i u nedjelju 27.05.2018. godine. Članovi našeg lokalnog tima Sarajevo, koji posjeduju odlično znanje iz matematike i dobre govorne vještine su se dobrovoljno prijavili da održe instrukcije.

Svi zainteresovani za instruktivnu nastavu iz matematike se još uvijek mogu prijaviti, i to na e-mail našeg tima ([email protected] ), privatnom porukom na naš facebook profil  ili na broj 062/848-182.

ASuBiH je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija. Osnovni cilj organizacije jeste poboljšanje statusa srednjoškolaca u BiH kroz njihova prava i zastupanja njihovih ideja. Kroz svoje projekte ASuBiH edukuje, povezuje, informiše srednjoškolce i upoznaje ih sa njihovim pravima.

Lokalni timovi su manje nevladine i nesamostalne organizacije koje čine srednjoškolci i predstavljaju odjel ASuBiH-a. ASuBiH trenutno broji oko 40 punopravnih lokalnih timova.

Lokalni tim Sarajevo je osnovan u oktobru 2011. godine.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments