Besplatna edukacija u Mostaru – Izrada Web stranica u WordPressu

19 jan

Udruga “PRAVI PUT” Ledinac Grude, organizira besplatnu radionicu pod nazivom “Informatička Pismenost” podrška pri zapošljavanju, u Mostaru 26.01.2018. (petak), sa početkom u 10:30h, na lokaciji Agromediteranskog fakulteta u Mostaru (Džemal Bijedić).

Na ovoj edukaciji sudionicima će biti napravljene web stranice u alatu WordPress, kojima će omogućiti daljnje usavršavanje,izradu, nadopunu i slično.

Edukacija je namjenjena studentima, mladima, nezaposlenima, osobama sa invaliditetom, dugo nezaposlenima na biro-u rada i slično. Molimo da oni koji imaju laptope da ponesu sa sobom.

Edukaciju vodi jedan od BH IT vrsnih stručnjaka, kroz dugogodišnje iskustvo u izradi i programiranju web stranica korištenjem: PHP, MySQL, ASP, mdb, jQuery, CSS, HTML5, radio je na projektima koji uključuju WordPress, Joomla, Magento. Vezano za dizajn i korištenje programa namijenjenih dizajnu, aktivno Adobe alate (Photoshop, Illustrator, InDesign), kaoi Corel. Pored gore navedenog, ima i veliko iskustvo u dizajnu i izradi baza podataka (Client-Server) korištenjem Borland Delphi, a baziranih na MSSQL ili .mdb itd..

Prijavi se i osiguraj svoje mjesto na ovoj besplatnoj edukaciji popunjavanjem forme, ili putem email adrese:

E: [email protected]
W: www.udrugapraviput.com

(Visited 144 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin