Besplatna edukacija: Kako doći do finansijske slobode?

6 okt
Rok prijave 10.10.2017

Networks zajedno sa Advantis Broker organizuje besplatnu edukaciju na temu:

Kako doći do finansijske slobode?

12. oktobar, sa početkom u 12.00 sati u prostorijama Networksa, Skenderpašina 1.

Predstavnici Advantis Brokera iz Banjaluke (Dragoslav Pajić i Branko Kecman) će razjasniti različite mogućnosti zarade – od sopstvenog rada odnosno ulaganja, prednosti i nedostataka različitih vidova ulaganja, pozitivnih i negativnih strana uzimanja bankarskih kredita, štednje i ulaganja.

Trening će obilovati konkretnim primjerima uz naglašenu dvosmjernu komunikaciju, a namijenjen je ljudima iz ICT sektora (zaposlenim u kompanijama, kao i freelancerima).

Advantis Broker već deset godina uspješno posluje na tržištu kapitala u BIH pružajući između ostalog savjetodavne usluge iz domena ulaganja.

PREDAVAČ:

Branko Kecman je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Subotici, Srbija. Posjeduje dozvolu za obavljanje poslova brokera i investicionog menadžera. Jedan je od osnivača Advantis Brokera. Na poziciji direktora Advantis brokera je od aprila 2007. godine. Branko je od novembra 2005. do aprila 2007. godine bio direktor i vlasnik konsultantske agencije “Kecman Advisory”. Od juna 2001. do oktobra 2004. godine bio je direktor „Zepter Brokera“ – brokerskog odjeljenja Zepter Komerc Banke u Banjaluci. Tokom 2002. i 2003. godine Zepter broker je proglašen brokerskom kućom sa najvećim prometom na Banjalučkoj berzi.

Učešće na ovoj edukaciji je BESPLATNO, ali je broj mjesta ograničen. Stoga vas molimo da se što prije, ali najkasnije do 10. oktobra, prijavite sa popunjenom prijavom na [email protected] kako biste osigurali svoje mjesto na vrijeme.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin