Besplatna edukacija: Poboljšajte svoj engleski na radnom mjestu

29 sep

Engleski jezik je veoma bitan ukoliko želite da napredujete na globalnom tržištu koje se brzo mijenja. Zbog razlika između engleskog koji koristimo na radnom mjestu i onog koji koristimo u svakodnevnim situacijama, online platforma Future Learn je pripremila besplatni kurs koji je dizajniran da uvaži ove razlike.

Ovaj besplatni kurs je odličan za ljude koji uče engleski i žele da poboljšaju svoje znanje engleskog kako bi pronašli bolji posao. Koristan je i mladim profesionalcima koji su na početku svoje karijere i žele da poboljšaju svoje znanje.

Svake nedjelje će se fokusirati na različite aspekte upotreba engleskog jezika na radnom mjestu. Moći ćete da pristupite video i audio snimcima koji prikazuju ljude koji:

-traže i prijavljuju se za konkurs za posao

-koji se spremaju za razgovor za posaoučestvuju u razgovoru za posaozapočinju karijeru na novom radnom mjesturade sa novim kolegama.

Kratki testovi i diskusije će vam pomoći da procijenite svoj napredak i vježbate engleski.

“Engleski na radnom mjestu” je veoma fleksibilan i potrebno je da mu posvetite do dva sata nedeljno, tokom četiri nedelje, što vam omogućava da učestsvujete onda kada to vama odgovara. Za kurs možete da se prijavite tokom cijelog njegovog trajanja.

Poboljšajte znanje engleskog kako biste lakše našli posao i uspješno obavljali svoj posao.

Priključite se ovdje.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments