Besplatan trening: Finansije za neekonomiste u Sarajevu

19 dec

Privredna komora Kantona Sarajeva, u okviru Centra za inovacije i poduzetništvo poziva Vas na besplatnu radionicu za mala i srednja preduzeća s ciljem da preduzeća dobiju stručnu pomoć i podršku u razvoju vlastitih kapaciteta.

Obuka namjenjena osobama koje su u firmama zadužene za ekonomske poslove, a nisu ekonomske struke, također osobama koje su zaduženje za organizaciju i koordinaciju poslovanja, projekt asistentima, start up preduzetnicima, šefovima kabineta, administrativno-finansijskim koordinatorima, ličnim asistentima, izvršnim asistentima, finansijskim asistentima, office menadžerima, poslovno-tehničkim sekretarima i ostalom administrativnom osoblju koje u svom svakodnevnom poslu komunicira sa poslovnim partnerima.

Predavač: Željka Pilipović Vuleta, dipl.ecc ima dugogodišnje praktično iskustvo u privatnom, državnom i civilnom sektoru. Rukovodilac Odjela za finansija i internu reviziju. Iskustvo u radu na poziciji asistenta na Univerzitetu i profesora ekonomske grupe predmeta u srednjoj školi, već 10 godina sarađuje kao predavač sa agencijom za posredovanje pri zapošljavanju, na obukama iz oblasti knjigovodstva i obukama vezanim za administrativo-finansijske poslove.

Seminar se održava 21. decembra u prostorijama Privredne Komore Kantona Sarajevo, sa početkom u 10.00 sati.

(Visited 160 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments