Besplatan konverzacijski kurs engleskog jezika

3 nov
Rok prijave 05.11.2015

Ukoliko želite obogatiti svoje znanje engleskog jezika i provesti korisno vrijeme u ugodnim prostorijama našeg Centra, prijavite se na dvomjesečni konverzacijski kurs engleskog jezika.

Na časovima konverzacijskog engleskog jezika polaznice će:
– obogatiti svoj vokabular,
– fokusirati se na komunikaciju i tečnost engleskog jezika, a ne samo na ispravnost,
– savladati vještine formalnog i neformalnog razgovora na engleskom jeziku.

Kurs će se održavati dva puta sedmično po 90 minuta, ponedjeljkom i srijedom iza 18h. Nastava počinje 16. novembra 2015.

Instruktorica engleskog jezika je Zeliha Sare Şanlı iz Turske, magistrica međunarodnih odnosa i instruktorica engleskog jezika više od 10 godina u Centru za mlade Bayrampaşa i centru ISMEK u Turskoj.

Kurs je besplatan i namijenjen članicama Nahle (KAKO SE UČLANITI U NAHLU). Nivo poznavanja engleskog jezika neophodnog za upis na ovaj kurs je minimalno B1.

Prijave do 5. novembra 2015. ili do popune mjesta putem ONLINE FORMULARA. Broj mjesta je ograničen! Na osnovu redoslijeda prijave polaznice će putem maila biti pozvane na polaganje besplatnog testa nivoa poznavanja engleskog jezika (placement test).

Polaznice koje postignu zadovoljavajući nivo poznavanja engleskog jezika bit će primljene na kurs konverzacijskog jezika i obavezne su uplatiti polog u iznosu od 30 KM (osim onih koje se učlanjuju ovim povodom) kao garanciju učešća na kursu, koji će uredno biti vraćen svim polaznicama koje redovno budu pohađale časove.

 

(Visited 6 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin