Besplatan informatički tečaj “Informatička pismenost”

10 dec
Rok prijave 28.12.2017

Udruga ‘Pravi Put iz Gruda organizira projekt računalne edukacije ‘Informatička pismenost’.

Besplatan informatički tečaj za studente, osobe dugo nezaposlene na biroima rada, osobe iznad 45+ itd.
Ove kategorije imat će prigodu od 10.01.2018 pohadati besplatni tečaj informatike – Projekt računalne edukacije “Informatička pismenost”.

Projekt financira Federalno Ministarstvo razvoja, obrta i poduzetništva.

Za većinu poslova koji se nude na tržištu rada, osnovna računalna pismenost je preduvjet, i time i osnovna računalna pismenost postaje sve više dio temeljnog modernog društva.
Digitalne vještine i medijska pismenost igraju veliku ulogu u zapošljivosti i jednakom/ravnopravnom društvenom sudjelovanju.

Projekt se sastoji od nekoliko segmenata obuke za rad u MS Officeu, praktične primjene za pisanje CV-ja i prijave za poziciju, obavljanje poslova u okviru radne obveze, kao što su administrativni poslovi, računovodstvo, prodaja, ponude, lobiranje, prikupljanje, obrada i analiza podataka, izrada marketinških prezentacija, izvješća i slično”.

Polaznicima ovog besplatnog tečaja bit će biti prezentirane zanimljive i inovativne metode treninga koji će im, osim novih znanja i vještina iz tih tematskih područja, omogućiti povezati se sa zajednicom i dobiti bolje mogućnosti zapošljavanja u bliskoj budućnosti.

Nakon završetka treninga polaznici će dobiti certifikate i pismo preporuke koji se mogu koristiti prilikom prijave za zaposlenje.

Mjesto održavanja održavanja ovoga tečaja će biti u nekoliko gradova u Federaciji BiH.

Prijava se može poslati na [email protected], najkasnije do 28.12.2017. s naznakom “Prijava za sudjelovanje u Projektu Računalne edukacije – Informatička pismenost”.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 063 108 122.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin