Banja Luka: Radionica “Liderstvo i komunikacija”

25 maj
Rok prijave 31.05.2017

Konrad Adeanuer Stiftung u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Banja Luci, 1.6.2017. organizuje jednodnevnu radionicu „Liderstvo i komunikacija“, za studente Univerziteta u Banjoj Luci, ali i sve zainteresovane.

Cilj radionice je da se kroz praktčan rad nauči da se lideri ne rađaju, nego stvaraju, kontinuiranim učenjem i nadogradnjom znanja. Učesnici radionice će naučiti kako da se pripreme za ‘stvarni život’ koji nam donosi nesigurnost i neizvjesnosti, ali je ipak pun prilika koje svaki pojedinac može prepoznati i iskoristiti za svoju dobrobit i napredak društva.

Ovo je jednodnevna radionica vezana za poboljšanje vještina lične prezentacije, komuniciranja, te korištenje i ovladavanje verbalnim i neverbalnim porukama koje odašiljemo komuniciranjem u javnom i privatnom životu.

Da bismo otvorili vrata budućim generacijama uspješnih pojedinaca, kroz praktičan rad tokom radionice, na brz i jednostavan način studenti će imati priliku da savladaju tehnike komunikacije, javnih i medijskih nastupa i dobiju korisne informacije:
– Kako napisati dobar CV i prezentovati se na razgovoru za posao;
– Kako se pravi/postaje brend;
– Kako se pripremiti za javni, TV ili neki drugi medijski nastup;
– Kako odaslati pozitivne i ispravne verbalne i neverbalne poruke.

Predavači: Amna Popovac i Aleksandra Savić
Amna Popovac je višestruka preduzetnica i konsultant za marketing, promociju i medije.
Aleksandra Savić je aktivista i predavač na Akademiji za mlade lidere u civilnom društvu.

Radionica će se održati u prostorijama Ekonomskog fakulteta (Sala 2, prvi sprat). Nakon radionice za sve učesnike je organizovano druženje uz osvježenje, kafu i ručak.

NAPOMENA: Broj mjesta je ograničen. Svi učesnici radionice će dobiti certifikat.

Svi zainteresovani svoje mjesto na radionici mogu obezbijediti popunjavanjem kratke prijave do 31. maja na sljedećem linku.

Za sva dodatna pitanja i informacije obratite se na mail [email protected].

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin