Banja Luka: Prezentacija ljetne škole njemačkog jezika u Beču – Glossa Sommer 2016

25 jun

Glossa – centar za njemački jezik Vam sa ponosom predstavlja ljetnu školu njemačkog jezika u Beču „Glossa Sommer 2016“. Nakon veoma uspješne ljetne škole „Glossa Sommer 2015“, Glossa-centar je spremio nova iznenađenja.

PREZENTACIJA

Pozivamo sve zainteresovane da dođu na posljednju prezentaciju ljetne škole u Beču „Glossa Sommer 2016“. Prezentacija će se održati u subotu 25.6.2016. godine sa početkom od 11:00 časova u prostorijama Glossa-centra (Vidovdanska 39). Na prezentaciji ćete dobiti sve neophodne informacije o samom programu i uslovima učešća, imaćete priliku da postavite pitanja, ali i da čujete šta su o samom programu rekli polaznici „Glossa Sommer 2015“. Svoja iskustva će Vam prenijeti i nastavnik, koji je vodio kurs u ljetnoj školi njemačkog jezika u Beču tokom 2015. godine.

Učešće na prezentaciji je besplatno. Kako bismo uspjeli obezbjediti dovoljan broj materijala za prezentaciju, molimo Vas da se prijavite putem [email protected] ili putem poruke na Facebook-u.

Ljetna škola u Beču „Glossa Sommer 2016“ će se ove godine održati od 30.7. do 13.8. Za Vas smo pripremili brojna iznenađenja, a više o svemu tome možete saznati na našoj prezentaciji. Organizovali smo ljetnu školu za dvije grupe: dječija grupa od 12 do 15 godina i grupa odraslih od 16 godina.

Ukoliko ste zainteresovani za ljetnu školu u Beču, a niste u mogućnosti da prisustvujete prezentaciji u navedenom terminu, nudimo Vam mogućnost da zakažete sastanak sa koordinatorom programa, tako što ćete poslati mejl na [email protected]a.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin