Banja Luka: Javni poziv za dodjelu plastenika

27 avg

Centar za razvoj poljoprivrede i sela Banja Luka, raspisao je javni poziv za dodjelu 20 plastenika sa pratećom opremom u projektu „Ekonomsko osnaživanje socijalno i materijalno ugroženih osoba i mladih osoba kroz proizvodnju povrća u plastenicima“ za 2017. godinu.

Pravo učešća u projektu i dodjelu plastenika od 100 m2 sa dodatnom opremom putem sufinansiranja imaju socijalno i materijalno ugrožene osobe i mlade nezaposlene osobe sa područja grada Banje Luke koje posjeduju vlastito poljoprivredno zemljište ili članovi njihove uže porodice ili zemljište ustupljeno na korištenje ili zemljište uzeto pod zakup u neposrednoj blizini stambenog objekta u kojem stanuju.

Popunjeni obrazac zahtjeva, zajedno sa neophodnom dokumentacijom, u zatvorenoj koverti potrebno je dostaviti na protokol Centra sa naznakom „Za javni poziv za dodjelu plastenika“.

Rok za podnošenje zahtjeva je 15 dana (objavljeno 23.08.2017.)

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u prostorijama Centra, poljoprivrednoj službi, ili na broj telefona 051/433-620 svakim radnim danom od 08:00-15:30 sati.

Dokumeti:

(Visited 214 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Emir Kustura