Banja Luka – III Konferencija na temu: Odnos poslodavac i radnik

24 okt

Drugu godinu zaredom Itd Marketing d.o.o. u Banja Luci organizuje skupove na temu preduzetništva, sada pod zvaničnim imenom „BIZNISPROMO“ s ciljem povezivanja preduzetnika i građana u formi uspostavljanja umrežavanja, upoznavanja i zajedničkog razmatranja određenih tema koje su od velikog značaja i za jednu i za drugu stranu.

Treći preduzetnčki skup je predviđen 6. decembra (četvrtak) u hotelu Bosna, Piano sala sa početkom u 18 časova. Otvoreni dijalog/konferencija u krugu domaćih stručnjaka i preduzetnika na temu „ ODNOS POSLODAVAC – RADNIK“

– Koliko je važan zdrav odnos poslodavac – radnik
– Šta je to zdrav odnos poslodavac – radnik
– Šta je dužnost i obaveza poslodavca a šta radnika
– Koliko se služimo poslovnom kulturom
– Šta su naše prednosti a šta mane u odnosu poslodavac radnik
– Zašto i zbog čega imamo sa jedne strane veliku nezaposlenost a sa druge nemogućnost zadovoljenja uslova koje poslodavac traži.
– U čemu je naša problematika.

Kao i dosadašnje konferencije vodiće poznato TV lice Biljana Knežević dok ćemo naše govornike i sponzore objavljivati u narednom periodu. O svim daljim aktivnostima obavještavaćemo vas ovdje u samom događaju, u preduzetničkoj grupi, na portalima i raznim društvenim mrežama.

ULAZ JE SLOBODAN.

Prijave na:
Mobilni – 065 657 444 (poziv, sms, viber, whats app)
E-mail – [email protected]

Prijavite se na vrijeme, potrebno je samo da navedete broju ljudi koji dolazi sa vama zbog organizacije sjedećih mjesta i postavke sale.

(Visited 65 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments