Banja Luka: II Međunarodni teatar fest osoba sa invaliditetom

5 apr

Udruženje omladine sa invaliditetom „Infopart“ Banjaluka organizuje II Međunarodni teatar fest osoba sa invaliditetom u Banjaluci 12. i 13. aprila u pozorišnoj Sali Gradskog pozorišta „Jazavac“ u Dvorani Obilićevo.

U dva festivalska dana biće odigrane četiri predstave pozorišnih grupa iz Valjeva, Velike Plane iz Srbije, te iz Sarajeva i Banjaluke.

Festival će u četvrtak, 12. aprila u 19:30 sati, otvoriti predstava „Stvarno nestvarno“ u izvođenju Dis – pozorišta mladih & članova udruženja gluvih i nagluvih regije Banja Luka), a potom će biti odigrana predstava „Različitost za poštovanje“ koju izvodi Udruženje osoba sa cerebralnom i dečijom paralizom ” Volja za životom”, Velika Plana.

Sljedećeg dana, biće odigrane predstave pozorišne grupe „Tražim pomilovanje“ Društva za cerebralnu paralizu & Udruženje dramskih, audio, video i muzičkih stvaralaca “Milovan Glišić”, iz Valjeva. Saradnja stand up, odnosno sit down komičara AKT „Alija Sirotanović“ i Jasmina Džemidžića iz Sarajeva spojena u predstavi „Administracija, lijepa naša“.

Ulaz na sve predstave je slobodan.

Više informacija: Teatar Fest osoba sa invaliditetom – najava

(Visited 168 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin