Balkanvibe.com – Prijavi se na prvo Travel Vlogger takmičenje u regionu

9 sep
Rok prijave 30.09.2017

Mislite da posjedujete sve što je potrebno kako biste postali Balkanvibe videobloger?

“Mi smo tu da podstaknemo tvoju kreativnost. Napravi interesantan sadržaj koji prikazuje najzabavnije aktivnosti, gastronomiju, muziku, noćni život, ili bilo šta drugo što, prema tvom mišljenju, čini područje Zapadnog Balkana posebnim. Prijavi se za mogućnost da i tvoj video bude objavljen na Balkanvibe.com i možda baš ti osvojiš nagradu od 500 eura”, poručuju iz Balkanvibea.

https://www.facebook.com/balkanvibe/videos/467597650276902/

Način prijave:

  • Prijave moraju biti isključivo napravljene preko Balkanvibe WeTransfer Stranice (maksimalno trajanje dvije minute)!
  • Svi vlogovi moraju biti snimljeni isključivo na engleskom jeziku.
  • Takmičari mogu poslati do četiri originalna rada u toku trajanja takmičenja. Ako se pošalje više, u obzir se uzimaju samo prva četiri.
  • Vlogovi moraju biti iz regiona Zapadnog Balkana, što uključuje Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Crnu Goru i Srbiju.
  • U prijavu obavezno uključiti: ime i prezime, link na lični website (ako imate), naziv vloga, kratki opis vloga (maksimalno 500 riječi), lokaciju na kojoj je vlog sniman

Pravila takmičenja:

  • Prvi krug: Takmičenje je otvoreno od 14. jula do 30. septembra. Pozivamo sve vloggere da pošalju svoje najbolje videouratke s područja Zapadnog Balkana.
  • Balkanvibe će birati i objavljivati prijave najboljih videa sa područja Balkana tokom trajanja takmičenja. Sve prijave će se ocjenjivati na temelju kreativnosti, kvalitete, stila, sadržaja, i preciznosti informacija. Nakon isteka roka za primanje prijava, objavit ćemo finaliste koji će ući u drugi krug takmičenja.

Drugi krug: U naredne dvije sedmice (1. – 14. oktobra) nakon proglašenja vloggera koji ulaze u drugi krug, finalisti će se takmičiti za najbolji vlog. Balkanvibe će objaviti pobjednika takmičenja i dobitnika nagrade od 500 eura 18. oktobra. Pobjednik će biti odabran na osnovu odluke stručnog žirija, i u manjoj mjeri, interesa na društvenim mrežama.

Uvjeti i odredbe:

Učestvujući u Balkanvibe Travel Vlogger takmičenju prihvatate uvjete takmičenja. Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas na [email protected].

“Svim učesnicima želimo uspješno takmičenje!”, poručuje Balkanvibe Team.

Radiosarajevo.ba

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin