Balkantina: Poziv na selfie natječaj – Havljaj i slikaj!

13 sep
Rok prijave 13.10.2016

Flashmob #eatbosnia i prvi bosanski food selfie natječaj Balkantine: Havljaj i slikaj!

Mi znamo da je bosanska kuhinja jedna od najboljih, ali znaju li to i drugi? Pomozi nam da zajedno promoviramo bosansku hranu! Slikaj i postavljaj na internet svoj bosanski obrok uz hashtag #eatbosnia!

Sudjeluj u food selfie natječaju i pošalji svoj bosanski food selfie #eatbosnia u inbox Facebook stranice Balkantina najkasnije do 13.10.2016. Pobjednici će dobiti: prvo mjesto – food tura SarajeLo na roštilju za dvije osobe ili novčani iznos od 100KM; drugo mjesto – food tura Slatko SarajeLo ili novčani iznos od 70 KM; treće mjesto – 50 KM.

Uslovi su: selfie mora biti tvoje autorsko djelo sa prikazanim bosanskohercegovačkim autentičnim jelima. Uz fotografiju, napiši naziv fotografije, tvoje ime, kao i naziv prikazanog jela i kratak opis zašto ga voliš. Nakon što pošalješ fotografiju, u roku od 48 sati ćemo je postaviti u poseban album na našoj Facebook stranici, ukoliko zadovolji uslove.

Svaki sudionik ima pravo poslati najviše 6 (šest) fotografija.

Sve fotografije koje skupe preko 20 lajkova na našoj Facebook stranici ocijenit će stručni žiri i odabrati tri prva nagradna mjesta. Pobjednike proglašavamo 16. oktobra, na Svjetski dan hrane!

Promovirajmo bosansku hranu zajedno! Havljaj i slikaj!

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin