Balkan Tube Fest u Sarajevu

25 sep

Iz godine u godinu balkanska youtube scena se širi, sve je više youtubera različitog interesovanja koji stvaraju različit sadržaj, ali i sve je više publike koju taj sadržaj posebno interesuje.

Youtube nas sve spaja i spojao nas je prethodne 3 godine u Beogradu uz druženje, smeh i radost! Hiljade youtubera i pratilaca je otišlo kući sa osmehom, znajući da su na jednom mestu upoznali jedni druge, upoznali ljude sličnim sebi. Međutim, kako živimo na Balkanu, svesni smo da nisu svi u mogućnosti da dođu u Beograd i upoznaju svoje kolege i omiljene youtubere, te smo ovoga puta odlučili da mi uradimo nešto po tom pitanju – odlučili smo da napravimo festival van Beograda, van Srbije, u Bosni, u Sarajevu!

#BTFSarajevo se održava 25. i 26. novembra 2017. godine u Domu mladih u Sarajevu sa početkom u 12h!

Ko će od youtubera sve doći na #BTFSarajevo će biti objavljeno na našem sajtu uskoro.

Što se tiče karata, one su već u prodaji i cena je 8KM po danu (16KM za oba dana) i možete ih kupiti putem sajta KUPIKARTU. Moći ćete da kupite kartu i kod Doma mladih, ali i na licu mesta na dan festivala, ukoliko ostane dovoljan broj karata, mada preporučujemo da ih rezervišete na vreme.

Program će se održati u dve sale, u velikoj sali će biti glavni program koji počinje od 12h, a u maloj sali, kao i svaki put je rezervisana za q&a panele. Celokupan program biće okačen na sajtu blagovremeno.

Za sve koji pitate – BTF će se svake godine održati u Beogradu u Sava Centru, a ovo je jedinstvena prilika gde se održava i van granica tako da su pozivani svi oni  koji su iz Bosne da dođu i osetite čari prvog youtube festivala na Balkanu!

FB Event

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments