Back to School besplatna radionica

23 avg

U ponedjeljak 02.09.2019. od 18:00 do 20:00 sati, pozivamo Vas na našu drugu potpuno besplatnu radionicu za uvod u svijet programiranja. Na radionici Vas očekuje prezentacija plana i programa Coding Boot Campa, upoznavanje sa osobljem, te mnoštvo informacija o tome kako početi programirati, certificirati znanje i zaposliti se. 

O nama

Coding Boot Camp je mjesto gdje će mladi ljudi bez predznanja iz programiranja moći započeti svoje putovanje ka željenoj IT karijeri a mi ćemo ih na tom putu usmjeravati u skladu sa njihovim interesima i vještinama. U našim prostorijama pored pohađanja kurseva moći ćete polagati i ispit za MTA certifikaciju. MTA je validacija osnovnih koncepta programiranja i pomaže studentima u istraživanju, otkrivanju i startanju uspješne IT karijere. To je prvi korak u Microsoft Certification seriji za početni nivo i pruža studentima pouzdanost, kredibilitet i diferencijaciju.

Tržište rada nikada nije bilo konkurentno kao danas. Prilikom apliciranja na svoj prvi posao posjedovanje MTA certifikata dvostruko povećava vaše šanse za dobijanje vašeg posla iz snova.

Ukoliko još uvijek ne razmišljate o učenju programiranja, možda je ovo idealna prilika da vas uvjerimo u suprotno. Ovu priliku možete iskorisititi za networking i upoznavanje sa našim timom.

Molimo vas da ispunite anketu na sljedećem linku da biste se prijavili, jer je broj mjesta ograničen: https://forms.gle/tqfVxrX9x5Dt6Ph68

Fb event

(Visited 154 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević