Audicija za predstavu ”Romeo i Julija” u Mostaru

15 jun

I ove će godine mladi Mostarci i Mostarke imati priliku sudjelovati u Shakespeareovoj predstavi „Romeo i Julija“, provesti ljeto educirajući i zabavljajući se. Po deseti, jubilarni put u Mostar će doći američki profesor Andrew Garrod, koji će sa svojim timom teatarskih stručnjaka, okupljenih pod okriljem organizacije Youth Bridge Global, kulturno obogatiti i ovo ljeto.

13343012_1086613951411776_1411621722969974486_n

Raspored audicija

Audicije za predstavu bit će održane u prostorijama OKC Abrašević (Ulica Alekse Šantića 25) u subotu, 18. lipnja, u terminu od 10:00 do 16:00 i u nedjelju 19. lipnja, u terminima od 10:00 do 16:30, te će biti otvorene za sve srednjoškolce i studente.

„Za učestovanje na predstavi nije potrebno prethodno glumačko iskustvo, a ni poznavanje engleskog jezika“, poručili su iz organizacijskiog tima, i također, dodali kako su na audiciju pozvani svi koji su zainteresirani, ne samo za glumu, nego i za ples, sviranje, šivanje kostima, i slično. Ovo je odlična prilika za sve mlade kako bi ispunili svoje ljeto na kreativan i pozitivan način, a uz to i naučili nešto, proširili vidike i proputovali s obzirom da svake godine predstava ima i svoju tureju po BiH, Hratskoj i Crnoj Gori.

Budući da Garrodov tim okuplja profesionalce profilirane za različite oblasti usko vezane za teatar, svi će zainteresirani moći mnogo toga naučiti o glumi, režiji, scenografiji, glazbi, i drugim aspektima teatarske prakse.

Dodatne informacije potražite na fb stranici Youth Bridge Global Mostar  ili fb eventu.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin