ASuBiH kamp 2017 – Najljepša priča ovog ljeta

16 jul
Rok prijave 30.07.2017

Srednjoškolac/ka si i aktivan član/ica jednog od lokalnih timova Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini?

Ostani ovdje, ovo je prava stvar za tebe koja će se desiti ovog ljeta! Iskoristite svoje slobodno vrijeme na raspustu na pravi način, kroz interaktivnu edukaciju zabavite se sa ostalim srednjoškolcima iz BiH u kampu koji je okružen prelijepom prirodom.

ASuBiH ovog ljeta organizuje svoj četvrti po redu ljetni kamp za mlade lidere u lokalnim zajednicama, kako bi osnažili njihov uticaj u lokalnim zajednicama. U periodu od 10. do 14. augusta 2017. godine bit će organizovan „ASuBiH kamp 2017“ na Boračkom jezeru. Na kampu će biti 36 učesnika/ica koji će imati priliku raditi sa predavačima na jedan zanimljiv način, a fokus ovog kampa jeste istraživanje pitanja kvalitete praktične nastave u srednjim školama u BiH.

Kroz petodnevni program srednjoškolci će imati priliku da razvijaju svoje vještine rada na inicijativama, učiti o istraživanjima, zagovaranju ideja pred raznim institucijama, usavršiti svoje vještine komunikacije i prezentacije ideja, pisanja projektnih aplikacija, metodologija rada sa članovima tima i medijske pismenosti. U jednom sklopu radionica srednjoškolci će dobiti praktična znanja za rad sa mladima i organizacijama, a poticat ćemo i razvijanje kritičkog razmišljanja.

Osim edukativnih sadržaja imaš želju spavati u šatorima, doživiti noć pod otvorenim nebom, kupati se u prekrasnom Boračkom jezeru, pjevati uz logorsku vatru, proći kroz adrenalinski park, spustiti se niz zip-line ili oprobati svoje vještine u streličarstvu? Kamp srednjoškolaca te čeka, a prijave su otvorene do 30. jula 2017. godine do 12:00h. Svi odabrani srednjoškolci će dobiti obavijesti do 03. augusta 2017. godine.

Organizator snosi troškove smještaja, hrane, materijala i prevoza (prevoz će biti organizovan sa dvije lokacije: Sarajevo i Mostar).
Popunjene aplikacije poslati do roka na e-mail: [email protected].

Aplikacija za kamp 2017

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin