ASuBiH: Izbor za najljepši srednjoškolski toalet

9 maj
Rok prijave 20.05.2016

U prethodnom periodu javila se potreba inspirisana članovi Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini da se prikaže problem niskog higijenskog standarda u srednjim školama na prostoru Bosne i Hercegovine.

Potrebno je odmah informisati i obavijesiti javnost o stanju u srednjim školama, kao i suočiti se sa problemom. Znamo da se najudobnije osjećate u raskošnim, divnim i čistim školskim toaletima, a to vrijedi podijeliti sa svojim vršnjacima, zar ne?

Odlučili smo vam dati priliku da se široj javnosti pohvalite ljepotom ugodnih školskih toaleta! S toga možemo da najavimo “Izbor za najljepši srednjoškolski toalet” koji počinje fotografijama na fan page-u Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini.

Uslikajte vaš školski toalet u njegovom najboljem stanju, što originalnije možete i sliku nam pošaljite na [email protected].

Potrebno je da slike budu što bolje kvalitete i što vidljivije.

Najljepša tri toaleta nagrađujemo vrijednim nagradama!

U skladu sa titulom pobjednika očekuje i zlatna rolna toalet papira, dok će se drugo i treće mjesto zadovoljiti isto tako vrijednom četkom za toalet i visokokvalitetnim sapunom mirisa lavande.

Uz same fotografije potrebno je dostaviti i:

-Naziv škole i grad u kojem se škola nalazi
-Opis fotografije

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin