Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini raspisuje konkurs za 3 nova člana Upravnog Odbora i novog predsjednika

8 sep
Rok prijave 22.09.2016

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini raspisuje konkurs za 3 nova člana/ice Upravnog odbora i novog predsjednika koji se biraju na mandat od jedne godine.

Popunjavanjem obrasca u nastavku iskazujete želju za rad u Upravnom odboru Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini. Molimo Vas da pažljivo pročitate informacije u nastavku:

ASuBiH je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija koja okuplja srednjoškolce, kao i Vijeća/Savjete učenika srednjih škola u Bosni i Hercegovini. ASuBiH radi na principu Lokalnih timova, te trenutno okupljamo timove u 58 bh. lokalnih zajednica sa više od 900 članova i članica.

Kandidati koji se žele prijaviti moraju ispunjavati sljedeće uslove:

– da su državljani Bosne i Hercegovine;

– da pohađaju srednju školu na području Bosne i Hercegovine;

– da nisu aktivisti/kinje neke od političkih partija;

– da je član/ica Lokalnog tima ASuBiH-a u mjestu boravka ili školovanja.

Da biste se prijavili za ovu poziciju potrebno je da ispunite sva pitanja aplikacije u nastavku i dostavite na mail [email protected]  do 22.09.2016. godine, do 23:59 sati.

Nepotpune, neblagovremene, te prijave sa uvredljivim i pogrdnim sadržajem neće se uzeti u razmatranje.

Konkurs će biti otvoren do 22. septembra/rujna, a rezultati istog biti će objavljeni na našoj web stranici www.asubih.ba 25. septembra/rujna, nakon ćega ćemo kontaktirati kandidate i kandidatkinje koji će se predstavljati Generalnoj skupštini, koja će biti održana u periodu od 08. do 10. oktobra 2016. godine u hotelu Hollywood u Sarajevu.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin