Asocijacija Acta Banja Luka zapošljava – Projektini koordinator i Projektni asistent

14 jul
Rok prijave 21.07.2017

Omladinska asocijacija Acta raspisuje konkurs za pozicije: 

  • Projektni koordinator
  • Projektni asistent 

Opisi pozicija i kvalifikacije: 

  • PROJEKTNI KOORDINATOR je osoba zadužena za rukovođenje čitavog projekta ili njegovog bitnog dijela. Ona samostalno osmišljava projekat ili realizuje onaj koji je već smišljen i napisan. Od koordinatora se očekuje isksutvo u sprovođenju projekata (u bivšim organizacijama, školama, fakultetima, zajednicama); poznavanje osnova pisanja i čitanja projektnih prijedloga; reprezentativan nastup i uvježbana sposobnost javnog obraćanja; lične kvalifikacije (društvenost, sluh za tuđe potrebe i želje, mogućnost improvizacije); profesionalne kvalifikacije (opšte i specijalno obrazovanje u određenim oblastima). Projektni koordinator mora imati minimalno 18 godina (punoljetstvo).
  • PROJEKTNI ASISTENT je osoba koja pomaže organizaciji u ostvarenju njenih projekata. Od asistenta/ice se očekuje da je sposoban/a, informisan/a, preduzetljiv/a, dobar/a sa ljudima i u društvenim prilikama. Zadaci i zaduženja tačnije se definišu nakon prijema u članstvo. Projektni asistent mora imati minimalno 16 godina.

Broj projektnih koordinatora i(li) asistenata nije ograničen, te pozivamo sve zainteresovane mlade ljude da se oprobaju u sektoru omladinskog aktivizma i pokažu svoje sposobnosti, koje će biti adekvatno vrednovane i u skladu sa uloženim radom nagrađene.

Konkurs je otvoren do 21. jula 2017. godine (petak).

Popunjenu prijavu poslati na [email protected] kao prikačenu datoteku (attachment).

Prijavni obrazac možete preuzeti sa: Prijavni obrazac

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments