Art kino Kriterion zapošljava – Potreban novi član tima!

24 aug
Rok prijave 27.08.2017

Art kino Kriterion otvara konkurs za jednog novog uposlenika na poziciji – konobar. Konkurs će biti otvoren od 18. do 27. augusta 2017.god.

Kriterion se sastoji od kafe bara, izložbenog prostora i kino sale, koji su ujedno pogodni i za koncerte, teatarske performanse i druge slične događaje. Ova jedinstvena kombinacija bavljenja kulturnom produkcijom i biznisom, zahtijeva od uposlenika veliki entuzijazam, posvećenost poslu, fleksibilnost i inovativnost.

Od kandidata se očekuje:

  • Odgovornost i posvećenost poslu
  • Rad u kafe baru i kinu (48 sati sedmično)
  • Želja za učenjem novih vještina i razvijanjem ideja

Prednost imaju kandidati/kandidatkinje koji imaju predhodnog  iskustva. Također se cijeni sposobnost timskog rada i preuzimanje inicijative.

Ako imate interesovanje za bilo šta od gore navedenog, molimo da to navedete u svom pismu motivacije, te da svoje iskustvo istaknete u CV-u.

Šta vam mi nudimo?

Kriterion vam daje šansu da vodite prvo art house kino u Sarajevu, da radite u dinamičnom okruženju, razvijete svoje poslovne kvalitete, te razvijete i implementirate svoje ideje. Tokom probnog rada kandidat će proći obuku zajedno sa Kriterion timom.

Ako ste zainteresovani za navedenu poziciju, te imate odgovarajuće iskustvo, molimo vas da nam dostavite:

  • CV
  • Motivaciono pismo

Prijave se dostavljaju do 27. augusta 2017., na e-mail adresu [email protected].
Intervju sa kandidatima održat će se  par dana nakon završetka konkursa u art kinu Kriterion, Obala Kulina bana 2, 71000 Sarajevo.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin