Aplicirajte za organizacijski tim u MOSTIMUN 2018

27 dec
Rok prijave 31.12.2017

MOSTIMUN (Mostar International Model United Nations) je međunarodna studentska konferencija koja simulira rad UN-a. MOSTIMUN predstavlja konferenciju velikog značaja, ne samo na razini grada Mostara i države, nego i konferenciju prepoznatog međunarodnog značaja.

Cilj djelovanja je ujedinjenje, obrazovanje i poticanje na angažman svih mladih, voljnih, poduzetnih i akademskih ljudi na lokalnom i globalnom nivou. Ono što MOSTIMUN čini posebnim jeste što u pripremi ne sudjeluje samo jedan Univerzitet/Sveučlište, kako biva u većini slučajeva, već da u organizacijskom timu surađuju studenti sa Sveučilišta u Mostaru zajedno sa studentima Univerziteta Džemala Bijedića, time potičući i podsjećajući na dijalog i premošćivanje razlika. Po tome je MOSTIMUN jedinstven na ovim prostorima.

Činjenica da sljedeće godine slave 10 godina postojanja je samo potvrdila vrijednost MOSTIMUN-a, ne samo za grad Mostar nego i za cijelu Bosnu i Hercegovinu.

Ovogodišnji menadžeri projekta su Amel Sadiković, student Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, i Željka Čorić, studentica Sveučilišta u Mostaru.

Ovom prilikom pozivani su svi zainteresovani da se pridruže u organizaciji MOSTIMUN-a 2018 koji će se naredne godine održati na Univerzitetu Džemal Bijedić u Mostaru, od 25. do 29. aprila/travnja 2018. godine.

Struktura Organizacijskog tima sastoji se od:

  1. Head of Logistics
  2. Head of Finance
  3. Head of PR
  4. Head of IT
  5. Head of Delegate Affairs

Ukoliko se možete naći u nekoj od ponuđenih uloga, ispunite aplikaciju na sljedećem linku.

Konkurs ostaje otvoren do 31. 12. 2017., nepotpune i neblagovremene prijave se neće uzimat u razmatranje.

Za dodatna pitanja možete se javiti na naš mail: [email protected].

(Visited 404 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin