Ambasada Japana u BiH najavljuje ljetni kurs japanskog jezika

30 jul
Rok prijave 13.08.2018

Ambasada Japana u Bosni i Hercegovini sa zadovoljstvom najavljuje ljetni kurs japanskog jezika, koji će se održavati na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu u periodu august-septembar 2018. godine. Program ovog kursa nudi polaznicima priliku da uče o japanskom jeziku i kulturi, sa ciljem produbljivanja prijateljskih odnosa između naroda BiH i Japana. Program kursa osmišljen je u skladu sa sporazumom o saradnji koji je uspostavljen između Univerziteta u Sarajevu i Univerziteta Sophia (上智大学) iz Tokija, Japan, te je također podržan od strane Ambasade Japana u BiH.

Program ljetnog kursa je praktičan, te polaznicima omogućava da iz prve ruke iskuse japansku kulturu. U sklopu kursa nude se četiri nivoa nastave, od početničkog do naprednog. Svaki nivo nastave se sastoji iz osam časova, koji bi se održavali tokom perioda od tri sedmice. Program također nudi dva dodatna programa za učesnike koji su zainteresovani za japansko pismo. Ova dva programa sastoje se iz ukupno po četiri časa, te će biti održani u drugoj polovini programa. Tri diplomantice s usmjerenjem iz pedagogije japanskog jezika kao stranog jezika iz Tokija će podučavati kurs. U nastavku potražite sve detalje o pojedinačnim nivoima kursa.

Opis kursa možete pogledati OVDJE.

Registracija
Ispunite prijavni obrazac.

Prijavni obrasci trebaju biti dostavljeni najkasnije do 13. augusta. Aplikanti će naknadno primiti povratni email sa potvrdom o registraciji.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments