Akademija za političke lidere/ke u BiH: Poziv za studente/kinje fakulteta u Banjaluci

11 maj
Rok prijave 23.05.2016

Perpetuum mobile – Institut za razvoj mladih i zajednice Banja Luka desetu godinu organizuje Akademiju za političke lidere/ke u BiH. Akademija je namijenjena mladim liderima/kama iz političkog i društvenog života starosti od 18 do 27 godina. Program obuhvata razvoj kapaciteta i sticanje znanja iz oblasti društvenog i političkog života te sticanje vještina neophodnih za društveni i politički angažman.

Akademija se realizuje kroz 4 tematska modula. U proteklih 9 godina Akademiju je uspješno završilo 185 mlada političara/ki iz 43 grada i opštine u BiH iz 29 različitih političkih partija. Mnogi od polaznika/ca zauzimaju značajne i visoke pozicije, te danas imaju velike odgovornosti u donošenju odluka u javnom interesu.

Od 2013. godine, pored predstavnika/ca političkih partija, u Akademiju su uključeni i studenti/kinje, prvenstveno društvenih nauka koji kod sebe prepoznaju liderske sposobnosti.

Budući da se svaki modul održava u drugom gradu u BiH, ove godine 1. Modul Akademije se realizuje u Banjaluci,  u periodu 26. – 29. maja 2016. godine.

Pozivamo studente/kinje iz Banjaluke i regije (sa privatnih i javnih fakulteta i univerziteta) da se prijave na pohađanje Modula 1 Akademije.

Tema Modula je „Mediji i liderstvo“.

Prijave:

Prednost imaju studenti/kinje političkih i društvenih nauka koji do sada nisu učestvovali na Akademiji

  • Troškovi materijala i predavanja su pokriveni
  • Troškovi prevoza nisu pokriveni
  • Polaznici/ce nemaju obavezu plaćati bilo kakve troškove
  • Prijava treba da sadrži: IME, PREZIME, GODINA STUDIJA, FAKULTET, GODINA ROĐENJA, DO 3 REČENICE O MOTIVU UČEŠĆA I KONTAKT.
  • Broj mjesta ograničen na 20

S tim u vezi 20 studenata/kinja koju budu odabrani prisustvovaće samo na pomenutom Modulu. Na Akademiji će učestvovati još 20, već odabranih mladih političara/ki koji pohađaju sve module Akademije.

Prijaviti se možete do ponedeljka 23. maja 2016. godine (do 12:00 časova), a odabrani studenti/kinje će biti naknadno obaviješteni o detaljima održavanja Modula.

Nakon završetka 1. Modula studenti/kinje koju budu prisutni na svim predavanjima dobiće uvjerenje o pohađanju Modula 1 Akademije za političke lidere/ke u BiH – 2016.

Prijave slati na:

E: [email protected].

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin