AIESEC Sarajevo – Postani buddy!

25 jun
Rok prijave 29.06.2016

Lokalni ured AIESEC-a u Sarajevu ovo ljeto organizuje nekoliko projekata gdje strani studenti volonteri preko Global Citizen programa dolaze da pomognu našim kulturnim ustanovama i nevladinim organizacijama da unaprijede svoje poslovanje. Sarajevo će biti mjesto okupljanja više od 50 mladih ljudi kojima je stalo da učine pozitivnu promjenu, tako da i mi želimo njima da pomognemo da se što bolje prilagode na naš grad tokom 6 sedmica koje će ovdje provesti. Stoga, treba nam tvoja pomoć!

Svaki EP (Exchange Participant, strani student volonter) treba imati svog buddy-a, odnosno osobu koja će prvih dvadesetak dana biti zadužena da se EP što bolje snađe u Sarajevu, da upozna kulturu i grad. Zato, iskoristi priliku da se družiš sa novim ljudima, upoznaš nove kulture, proširiš svoje vidike i naučiš nešto novo, a sve to u Sarajevu ovog ljeta!

Upiši svoje podatke u aplikacijsku formu ispod, i uskoro će te kontaktirati odgovorna osoba ispred AIESEC-a kako bi se organizovao sastanak gdje ćeš biti bolje upoznat_a sa odgovornostima EP buddya. Prijaviti se možeš do 29.6. Vidimo se!

AIESEC je međunarodni pokret mladih lidera, organizacija koja putem svojih programa volonterskih razmjena (Global Citizen) i stručnih praksi (Global Talent) želi da u mladima razvije poduzetno djelovanje, samosvjesnost, razumijevanje svog okruženja kao i cijelog svijeta, i želju za osnaživanjem drugih oko sebe. Uz podršku organizacija i kompanija, kao i preko 70.000 članova AIESEC-a u uredima širom svijeta, već 68 godina uspješno obezbjeđujemo liderska iskustva za mlade ljude. Više o nama pročitaj na www.aiesec.ba!

 

APLIKACIJA

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments