AIESEC: RevolutiON BUDDY

8 jul
Rok prijave 09.07.2016

Lokalna kancelarija AIESEC Banja Luka ovo ljeto organizuje projekat „RevolutiON“, gdje će inostrani studenti preko volonterske prakse – Global Citizen programa, raditi u kulturnim institucijama i udruženjima sa ciljem unapređenja i približavanja njihovog rada mladim ljudima.

Realizacija projekta traje od 11. jula do 21. avgusta i praktikanti koji dolaze iz Indonezije, Rusije, Italije, Kine, Indije, Azerbejdžana, Grčke, Turske, Portugala, Nikaragve, Ukrajine, Makedonije, Srbije i Rumunije svoju praksu obavljaće u četiri grada, Banja Luka, Teslić, Prijedor i Prnjavor.

Ukoliko želite da imate nezaboravno ljeto i da steknete prijatelje za cijeli život, upoznate njihovu kulturu i običaje, da unaprijedite svoj engleski ili neki drugi jezik, onda je ovo odlična prilika za vas.

Kroz „RevolutiON” projekat nudi se mogućnost da postanete dio Buddy programa.

Vaše aktivnosti bi bile druženje sa praktikantima u periodima kada oni ne rade u institucijama -radnim danima poslijepodne i naveče, kao i vikendima kada vi imate vremena, kako bi se ti mladi ljudi što bolje snašli u novoj sredini i što bolje upoznali sa našom kulturom, običajama, da bi doživjeli najljepše moguće iskustvo i sa sobom ponijeli predivne uspomene iz naše sredine, te takva iskustva prenosili svojim prijateljima.

Riječi AIESEC Buddy-a, koji su bili dio prošlogodišnjeg „RevolutiON“-a

Robert Dacesin: „Odlična prilika za mlade, dobiješ mogućnost da stekneš bolju sliku o tome kako neko drugi živi. Sjajna prilika za bilo koga ko želi da putuje, koga zanima da upozna druge narode, njihove običaje ili ko jednostavno želi da usavrši engleski ili neki drugi jezik.“

Bojana Trkulja: „Oduševljena sam idejom da i mi koji nismo u mogućnosti da otputujemo ipak imamo priliku da upoznamo mlade i inspirativne ljude iz drugih zemalja, razmjeniti naša mišljenja. Stvarno bih svim mladim ljudima preporučila da se prijave, jer će im se život zaista oplemeniti. Ja sam uživala i pri tome, sem novih saznanja i motivacije koju su praktikanti prenijeli na mene, stekla i poznanstva za cijeli život.“

Druži se, uči i nauči! Jer svako novo poznanstvo otvara nova vrata!

Prijave traju do 9. Jula!

Prijavi se na ovom linku.

Bbportal.com

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin