AIESEC: Praksa u DHL-u za sve iz IT sektora

5 jan

Global Talent je program stručnih praksi u okviru AIESEC-a koji pruža priliku mladima do 30 godina da steknu praktično iskustvo sa završenim prvim ili drugim ciklusom studija.

Ovaj program je usmjeren da mladima pruži priliku za stručno usavršavanje u inostranstvu, u pozitivnoj radnoj atmosferi i proaktivnom okruženju.

Ovaj put vas vodimo u grad Bon, odnosno u Njemačku. Praksa koju vam donosimo jeste iz oblasti informacionih tehnologija u okviru kompanije Dojče Post DHL, koja nudi jedinstven portofolio usluga iz logistike i komunikacija.

Projekat za praktikanta traje od 1. marta 2016. do 1. marta 2017. godine (između 26 i 52 sedmice) i dostupno je jedno radno mjesto. Opisi posla koje bi praktikant obavljao jesu: u okviru podrške programu ‘License Management to SAM’

  • koordinacija projekata i izvještavanja,
  • samostalno upravljanje malim timovima.

U okviru poslovne podrške kao uobičajenog procesa, odnosno kontinuiranog poboljšanja inicijativa:

  • podrška razvoju i implementaciji BI rješenja za upravljanje kvalitetom podataka,
  • održavanje i poboljšanje kvaliteta podataka,
  • pripreme za sastanke tima,
  • održavanje DCS SAM portala.

Rezultati koji se očekuju od praktikanta jesu da stekne radno iskustvo u globalnom timu, da nauči osnove upravljanja imovinskim softverom (SAM), da nauči metodologiju projektnog menadžmenta, da poveća svoj učinak izvještavanja u ekselu, prezentovanju i korištenju MS Power BI.

Smještaj, hrana i prevoz nisu obezbijeđeni, s obzirom na to da praktikant prima novčanu naknadu od institucije u kojoj obavlja praksu, a koja pokriva mjesečne troškove života za vrijeme trajanja prakse.

Kako bi pristupili ovom programu, potrebno je da se javite našoj lokalnoj AIESEC kancelariji u Banjaluci, nakon čega ćemo vas pozvati na razgovor na kom će se utvrditi vaše znanje engleskog i da li ste pogodni za ovaj program u okviru AIESEC-a.

Ukoliko ste zainteresovani za ovu praksu, možete se prijaviti na aiesec.ba ili putem mejla  [email protected].

Detaljan opis prakse je na: https://opportunities.aiesec.org/opportunity/714332

Više informacija o ovoj, ali i drugim prilikama koje AIESEC Banja Luka nudi, možete saznati na Facebook profilu AIESEC BANJA LUKA, te putem već pomenutog mejla i sajta.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin