AIESEC: Internacionalni kamp u Rusiji

3 jun

Ovog ljeta AIESEC vam nudi da otputujete u Rusiju i to Krasnodar na volontersku praksu. Projekat počinje između 18. juna i 31. jula. Na ovoj praksi imaćete priliku raditi sa djecom od osam do 16 godina.

Cilj je da polaznici ovog projekta kroz interaktivne lekcije uče djecu enegleski jezik, kako bi proširili razumijevanje svijeta i odgojili svjetske građane. Takođe, svim polaznicima biće obezbjeđen smještaj u Krasnodaru gdje će raditi zajedno sa ostalim praktikantima koji dolaze iz gradova širom svijeta.

Iz organizacije AIESEC poručuju da je ovo odlična prilika mladim ljudima da spoznaju nove vještine, poboljšaju prezentacijske vještine, da borave u predivnom Krasnodaru, koji je udaljen od Banja Luke čak preko 2000km.

”Imate priliku da se družite sa mladim pozitivnim ljudima, da priuštite sebi jedno drugačije ljeto i mnogo predivnih uspomena, novih prijateljstava, kao i novog korisnog znanja”, kažu iz AIESEC-a.

Za ovu praksu vam je potrebno dobro poznavanje engleskog jezika kao i sposobnost podučavanja, lingvistika, književnost.

Kako bi pristupili ovom programu, potrebno je da se javite lokalnoj AIESEC kancelariji u Banjaluci. Možete ih kontaktirati na mail: [email protected] ili doći direktno u njihove kancelarije, nakon čega će vas pozvati na razgovor na kojem će se utvrditi vaše znanje engleskog i da li ste pogodni za ovaj program u okviru AIESEC-a.

Više informacija možete naći na www.aiesec.ba ili na njihovoj Facebook stranici.

AIESEC je najveća mreža na svijetu vođena isključivo od strane mladih, studenata i diplomaca koji vrše pozitivan uticaj na okolinu kroz lični razvoj, liderstvo i razmjenu globalnih iskustava.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin