AIESEC: Global Village u Banjoj Luci

27 jul

Da li si ikada imao priliku da se na jednom mjestu susretneš sa 14 različitih kultura?

Možda si nekada poželio da iz prve ruke saznaš nešto više o tradiciji i običajima neke strane zemlje?

Ovog avgusta, kada si već u našem gradu, posjeti Global Village i iskoristi priliku da pobliže upoznaš kulturu 14 država!

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite u srijedu, 3. avgusta od 19h u Parku Petar Kočić.

Global Village je događaj na kojem ove godine učestvuju 23 inostrana studenata koji dolaze iz 14 različitih država, da nam na najbolji način predstave svoju kulturu i običaje, a organizovan je od strane nevladine organizacije AIESEC u Banjoj Luci.

Pridruži nam se ukoliko želiš upoznati kulturu, probati tradicionalnu hranu ili se družiti sa našim praktikantima koji dolaze iz Nikaragve, Portugala, Ukrajine, Rusije, Kine, Indije, Srbije, Rumunije, Azerbejdžana, Indonezije, Turske, Italije, Makedonije i Grčke. Oni ovo ljeto provode na koristan način – volontirajući u kulturnim institucijama i nevladinim organizacijama kako bi pomogli njihovom radu. U isto vrijeme mladi rade na razvijanju svojih vještina, uz podršku modela za razvijanje liderstva koji pružaju AIESEC programi razmjena. Ukoliko i ti želiš biti dio jednog ovakvog projekta u inostranstvu, posjeti opportunities.aiesec.org!

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin