Abakus Zenica traži studente volontere za pomoć organizacije novogodišnje čarolije za mališane

19 dec

Abakus Zenica poziva studente volontere UNZE  na organizaciji „Novogodišnje čarolije sa Abakusom.“ Potrebno je od 10 do 20 studenata, a već ima 5 prijavljenih.

Studenti bi mnogo pomogli kod presvlačenja djece (kostimografija), postavljanja i skidanja scenografije, dočeka i pratnje predstavnika medija i drugih zvanica.

Na ovaj način studentima se pruža prilika da steknu neprocjenjivo iskustvo, koje će im koristiti u njihovoj praksi, a planirali su i dodjelu Zahvalnica za svakog studenta.

Studenti će na ovaj način dobiti mogućnost predstavljanja i upoznavanja sa Upravom i osobljem PPU „Abakus“ Zenica, koja zapošljava: profesore predškolskog odgoja i obrazovanja, profesore razredne nastave i diplomiranje socijalne pedagoge.

Novogodišnja čarolija sa Abakusom je zakazana za 23.12.2017. (subota) godine s početkom u 12 sati, a studenti su potrebni od 8 do 16h na taj dan.

Ukoliko pozitivno odgovorite na ovaj poziv, molimo da nam svoje ime i prezime sa brojem telefona pošaljete na mail: [email protected] ili u inbox FB stranice.

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments