8. Buvljak bez novca u Skate parku!

9 apr

Sve što ne koristiš – donesi!
Sve što ti treba – odnesi!

Sve/i su dobrodošle/i da učestvuju i podijele nešto što ne koriste ili dođu da uzmu nešto što im je potrebno.

Buvljak će biti organizovan u SKATE PARKU 23. aprila od 13:00 do 17:00 h pa ponesite dekice ili ležaljke za vašu ugodnost na suncu. Također ste pozvani i vi ljubitelji i ljubiteljke skejtanja. Možete držati radionice ostalima i da ih naučite nekim trikovima ili jednostavno voziti i uživati u našoj manifestaciji. Naravno sve se odnosi i na ljude koji voze bajk. Uživanje na suncu je preporučljivo svakome ko odluči da dođe na buvljak na lijep dan.

Donacija u vidu bilo kakvih stvari NIJE NEOPHODNA za učestvovanje na buvljaku.
Možemo i samo doći i uzeti ono što nam je potrebno, ukoliko ne posjedujemo stvari koje su nam viška i ukoliko nismo u prilici da nešto doniramo. Sve/i treba da slobodno učestvujemo na bilo koji način, bez ikakvog osjećaja obaveze da donesemo nešto na buvljak, ukoliko nismo u prilici.

Ovaj put imat ćemo imati i DJEČIJI KUTAK sa igračkama, prostorom za kreativne igre, dijeljenje i međusobno upoznavanje djece. Također, u ovom kutku bit će moguće pronaći i alternativnu literaturu za djecu, od D.I.Y. slikovnica, postera do pjesmica i stripova.

I ovaj put imamo KUTAK ZA HRANU u kojem ćemo dijeliti besplatnu hranu za sve koji budu gladni na Buvljaku. Sve/i smo dobrodošle/i da donesemo hranu koja je jestiva na licu mjesta. Ukoliko imate i sirovog voća ili povrća, sokova i slično – dobrodošle/i ste da i to ponesete za građane i građanke kojima je potrebno.

KUTAK ZA UMJETNOST bit će otvoren za sve umjetnike i umjetnice koje pozivamo da okače svoje radove, čitaju svoju poeziju ili prozu, sviraju, plešu ili bilo šta što žele podijeliti s drugima.

Dođite da se upoznamo, družimo, dijelimo i uživamo u sunčanoj, solidarnoj i ljubavnoj nedjelji.

FB EVENT

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin