7. Škola preduzetništva Općine Centar

10 nov

Udruženje Idea uz podršku općine Centar već sedam godina implementira projekat Škola preduzetništva općine Centar.

Škola preduzetništva je intenzivni trodnevni trening o pokretanju i uspješnom vođenju sopstvenog biznisa. Ukoliko želite unaprijediti svoja znanja o biznisu, razviti svoju poslovnu ideju i naučiti kreirati poslovni plan ili želite pokrenuti sopstveni biznis, Škola preduzetništva će Vam pomoći u tome. Škola preduzetništva je posebno korisna za sve mlade ljude koji namjeravaju aplicirati za općinske poticaje osnivanju start-up biznisa.

Projekat je rezultat višegodišnjeg iskustva naših predavača i osim prezentacije neophodnih teoretskih koncepata uključuje i prezentaciju praktičnih savremenih znanja i slučajeva iz prakse, individualne i grupne diskusije i zadatke, prezentaciju video materijala, te praktičnu aplikaciju znanja u formi kreiranja poslovnog plana.

Svi učesnici će dobiti certifikat o pohađanju treninga potpisan od strane Načelnika općine.

Saradnici Udruženja Idea stoje na raspolaganju polaznicima za besplatno savjetovanje tokom šest mjeseci nakon završetka edukacije.

Trodnevna edukacija će biti organizovana u četiri termina:
– Grupa 1: 01., 02. i 04. 12. 2017. godine (od 10 do 15 sati),
– Grupa 2: 05., 06. i 07. 12. 2017. godine (od 10 do 15 sati),
– Grupa 3: 08., 09. i 11. 12. 2017. godine (od 10 do 15 sati) i
– Grupa 4: 12., 13. i 14. 12. 2017. godine (od 10 do 15 sati).

Svi zainteresovani za učešće na jednom od jednom od treninga se trebaju registrovati putem online obrasca koji se nalazi na ovom linku.

Edukacija će biti organizovana u jedinstvenom prostoru – concept store Kutcha (Skenderija 15, Sarajevo). Concept store Kutcha je jedan od start-up biznisa koje je općina Centar podržala kroz poticaje zapošljavanja mladih.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, obratite nam se na [email protected]

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments